Wat is populair in Utrecht en Amsterdam dit seizoen?

Wilt u meer doen van uw bezoek aan Utrecht en Amsterdam? Hoewel er veel dingen zijn die je in Nederland kunt doen – of het nu gaat naar pubs of gewoon om de lokale cultuur te ervaren, we brengen je enkele van de festivals en concerten die je kunt bijwonen. En met het naderen van de lente, weet je zeker dat je veel plaatsen zult vinden om naartoe te gaan.
Als u op vakantie gaat, wilt u misschien zelfs uw reisschema zo plannen dat u het beste van alles kunt ervaren.

Festival de Los Canales

Sinds 1998 heeft het Festival de Los Canales, in de volksmond bekend als het Grachtenfestival, in grote aantallen in Amsterdam getekend. Maar het is veel meer dan alleen dat! Het is ook een evenement voor jonge talenten van klassieke muziek. Sinds zijn oprichting heeft het vier dagen geduurd, maar nu is het een festival dat maar liefst tien dagen duurt.

  • Bezoek dit buitengewone festival op de grachten van Amsterdam.
  • Laat nationale en internationale muzikanten komen en optreden.
  • Voor kinderen is er een speciaal festival dat bekend staat als het Junior Grachten-festival.

Unieke locaties

In die dagen worden meer dan 150 concerten aangeboden in allerlei scenario’s, van concerten in huizen, tuinen of daken tot concerten in schepen en cruises, tot kanalen, ondergrondse tunnels of hotelsuites. Daarnaast zijn de concerten zeer betaalbaar (meestal gratis).

Het concert van de Prinsengracht – zo populair als altijd

Het Prinsengrachtconcert is een van de meer populaire attracties tijdens het evenement. Dit klassieke concert, meestal uitgevoerd door bekende namen, wordt aangeboden vanaf een podium op een ponton aan de gracht (tegenover het Pulitzer Hotel) en het publiek volgt het vanaf de oevers of vele boten op hetzelfde kanaal. Als je in Amsterdam bent, kun je dit spectaculaire evenement gewoon niet missen.

Breng de nacht door in Amsterdam

Bent u op zoek naar een modern vormgegeven hotel, een romantische B & B of een aangenaam vakantiehuis voor uw gezin? In Amsterdam vindt u accommodatie voor alle smaken en budgetten. Dit zorgt ervoor dat terwijl je geniet van de verschillende concerten en evenementen hier, je ook op een comfortabele en gezellige plek kunt blijven om van de volledige bezienswaardigheden van Amsterdam te genieten!

Een State Of Trance-festival in Utrecht

Dit festival van A State of Trance in Utrecht is een festival van brede elektronische muziek in de Nederlandse nederzetting van de wereld. Dit festival is ontstaan ​​uit het wekelijkse radioprogramma met de naam A State of Trance dat werd georganiseerd door DJ Armin Van Buuren. Dit invloedrijke radioprogramma maakte naast de aanwezigheid van deze legendarische DJ dit festival tot een geliefd concert in Utrecht.

Armin is curator van de headlines van de line-up van de nacht. Dit is hoe we weten dat de drop explosief zal zijn en dat de beats precies goed zijn. Dit concert wordt geleverd met enorme lichtvertoningen en vuurwerk om de harten van alle elektronische muziekliefhebbers te stelen.

Heb je al een route gekozen?